Hvad siger kunderne?

”Vi morede os.
Et muntert og inspirerende foredrag ( Slut fred med din krop ), hvor 80 deltagere kom, lyttede og grinede. Der var en rød tråd undervejs i hele foredraget. Det vigtigste budskab med foredraget er, at du skal bruge din krop aktivt, fordi du kan. Kåre Sundmark formidlede dette med sjove billeder og gode forståelige metaforer”.
Sundhed & Træning, Ringsted Kommune.

”Kære Kåre,
Tak for et veloplagt, muntert og meget inspirerende foredrag ( Slut fred med din krop ) i Arden, du fik lige løftet os efter frokost, og det var herligt med de gode slogans, som er nemme at huske: at gøre noget fordi man kan, og at huske at være taknemmelig for det, man stadig kan – meget opmuntrende!
Ældre Sagen, Mariager.

“Vi har i Himmerland Golf Klub med stor fornøjelse lagt øjne og ører til Kåre Sundmarks foredrag ’Slut fred med din krop.
Kåre formår på underholdende vis såvel verbalt som visuelt at sætte gang i tankerne omkring liv, velvære og hvad vi selv kan gøre for at rykke på nogle ting i vores dagligdag – til gavn for krop og sjæl.
Tankevækkende ’wake up calls’ uden løftede pegefingre – helt klart anbefalelsesværdigt!” Himmerland Golf Klub

Vi har i Kræftens Bekæmpelse haft fornøjelsen af at høre foredraget ”Slut fred med din medicin” med Kåre Sundmark. Han har en god og meget humoristisk måde at formidle sit budskab på.
Selv om nogle vidste en del i forvejen, var der meget ny viden at hente.

Vi fik en faglig og kompetent gennemgang af blandt andet indlægssedlens mange punkter.
Hele foredraget vidner om Kåres store indsigt og viden på området. Tiden fløj af sted i hans selskab.

Der var en god spørgelyst efterfølgende. Det er jo gode tegn.
Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord Lokalforening

“På alle deltageres og egne vegne vil vi i arbejdsgruppen sige mange
tak for dit spændende og oplysende foredrag ( Slut fred med din medicin ). Det var humoristisk med en snert af alvor.
Du har en dejlig tilgang til emnet medicin, og der var fuld tilfredshed over hele linjen.
Det var godt for humøret, så vi siger tusind tak for det.
Glad hilsen
Højskoledage på Nordfyn

“I FOF-Sønderborg har vi i haft besøg af Kåre Sundmark omkring foredraget ”Slut fred med din medicin – om alt det, din læge ikke havde tid til at fortælle”.
Det var et rigtig spændende emne, som Kåre havde taget op.
Et emne, der berører mange mennesker og noget, som de færreste går i dybden med. Vi fik en faglig og kompetent indsigt i den medicinske verden samt nye og nyttige informationer at gå hjem med.
Vi har været meget glade for at have Kåre på besøg, han er en fantastisk formidler med en formidabel indsigt og viden samt en god portion jysk humor. Tiden fløj af sted i hans selskab.” 
De allerbedste hilsner
FOF Sønderborg

“Kåre havde tilpasset sit foredrag ( Slut fred med din medicin ) den tid, vort program tillod.
Jeg har ikke hørt hans foredrag før. Det var et rigtig godt foredrag, som både professionelt og fornøjeligt belyste de mange spørgsmål, man som patient kan have til sin medicin og ikke mindst indlægssedlen.
Kåre er en meget dygtig formidler af et – vil nogen måske mene – noget tørt stof.
Der var en god spørgelyst efterfølgende. Det er gode tegn.
Udover Kåres rigtig informative foredrag, er han et uhyre venligt og behageligt menneske, som jeg har været meget glad for at møde, og bliver der en mulighed, vil jeg gerne bruge ham igen.
Alice, Lungeforeningen på Frederiksberg.

Vi har i Himmerland Golf Klub med stor fornøjelse lagt øjne og ører til Kåre Sundmarks foredrag ’Slut fred med din medicin’.
Kåre formår på underholdende vis såvel verbalt som visuelt at sætte gang i tankerne omkring liv, velvære, og hvad vi selv kan gøre for at rykke på nogle ting i vores dagligdag – til gavn for krop og sjæl.
Tankevækkende ’wake up calls’ uden løftede pegefingre – helt klart anbefalelsesværdigt!” Maria Fjelstrup Kallesø, Klubsekretær i Himmerland Golf Klub