SLUT FRED MED DIN KROP

Et foredrag om motion, motivation, dovenskab, løgne og taknemmelighed.

Vi gider jo ikke rigtigt motionere. Vi får dårlig samvittighed, for vi ved jo godt, at vi bør træne. STOP den dårlige samvittighed – du kan ikke gøre for det.

Foredraget handler bl.a. om de psykiske og fysiske barrierer, vi må kæmpe med.
MEN vi ER nødt til at motionere. Så det er tid til at tage skeen i den anden hånd, smøge ærmerne op og skubbe overmunden helt på plads.

Vi har en helt fantastisk krop, som vil kvittere med:
Forbedret sundhed = større glæde, mere energi og øget produktivitet
Bedre trivsel = mindre sygefravær* og mindre negativitet
(*Ref. Sundhedsfremme på arbejdspladsen. SDU 2015)

For arbejdsgiveren betyder det en sund bundlinje, og for dig betyder det alt.

o Der findes ikke nogen vidunderpille; men motion er uden tvivl verdens bedste lægemiddel. Det siger jeg, selvom jeg i 25 år som lægemiddelkonsulent har solgt medicin mod mavesår, depression, dårligt hjerte, forhøjet blodtryk, højt kolesterol, rygerlunger, migræne, ledegigt etc.

o I foredraget kan du høre, hvordan du ubevidst snyder både dig selv og andre. Om medfødt dovenskab og om en helt fantastisk krop, vi skal være taknemmelige for og værne om. Du får indblik/redskaber, som kan bruges i mange sammenhænge i hverdagen.

o I foredraget bruger jeg naturlige elementer fra min karriere, mikser min træningsfaglige knowhow med lægemiddelverdenens ekspertise, krydrer det med lidt psykologisk indsigt og et par pædagogiske fif. Du går fra foredraget med ny viden – måske endda om dig selv. 😉

Foredraget er afholdt både i virksomheder, hos kommuner og for seniorer hos f.eks. Ældre Sagen. Indholdet justeres, så det passer til målgruppen.

”Vi morede os.
Et muntert og inspirerende foredrag (Slut fred med din krop), hvor 80 deltagere kom, lyttede og grinede. Der var en rød tråd undervejs i hele foredraget. Det vigtigste budskab med foredraget er, at du skal bruge din krop aktivt, fordi du kan. Kåre Sundmark formidlede dette med sjove billeder og gode forståelige metaforer”.
Sundhed & Træning, Ringsted Kommune.

”Kære Kåre,
Tak for et veloplagt, muntert og meget inspirerende foredrag i Arden, du fik lige løftet os efter frokost, og det var herligt med de gode slogans, som er nemme at huske: at gøre noget fordi man kan, og at huske at være taknemmelig for det, man stadig kan – meget opmuntrende!
Ældre Sagen, Mariager”.

Foredrag. Slut fred med din krop.