Foredrag for ældre

Søges foredragsholder til humoristiske foredrag for ældre om sundhed, træning, det aktive liv – og livskvalitet?

Spændende foredrag er blandt de mest udbredte, sociale aktiviteter for ældre. Og i mange aktivitetscentre, pensionistforeninger, ældreklubber, patientforeninger og hos Ældresagen er foredragene blandt de gode, faste traditioner.

Vil du booke et sjovt foredrag om sundhed, der ikke alene samler folk, men også får publikum til at justere deres liv og øge deres fysiske aktivitetsniveau, så de kan bevare deres fysiske evner?

Så vil jeg i al beskedenhed foreslå mig selv, Kåre Sundmark.

I 2013 blev jeg som 61-årig landets ældste, nyuddannede fitnessinstruktør og personlige træner efter 25 år i medicinalindustrien. Siden har jeg fokuseret på det aktive ældreliv, motion for ældre og ældres sundhed.

Og da jeg selv er en del af målgruppen, ved jeg, hvordan det er, når kroppen bekræfter, at fødselsattesten siger mere end 35 år. Heldigvis ved jeg også, at samme krop alligevel kan give os mange gode oplevelser, når vi har det rette fokus.

Vi hverken kan eller skal ændre på de år, vi har på bagen, men vi kan og skal påvirke, hvordan vi håndterer vores ”erfaring”.

 

”Vi skal føje liv til årene – ikke år til livet” – Kåre Sundmark

Efter at have lavet flere 100 træningsprogrammer for seniorer ved jeg, at alle kan mere, end de selv tror.

Nøglen i mine foredrag er, hvordan seniorer og ældre bedst muligt udfordrer sig selv fysisk og håndterer den medicin, lægen anbefaler.

Med 25 års erfaring i medicinalindustrien + de indtil videre 7 år som personlig træner med speciale i seniorer holder jeg spændende foredrag med 100 % styr på fakta og dokumentation, konkrete cases og eksempler fra det virkelige liv.

Eksempler, der dokumenterer, at det er muligt at leve det aktive ældreliv og være sund hele livet. Også selvom alderen har sat sine spor.

Vælg mellem 2 foredrag for ældre

Bevar din krops funktion – hele livet

Det er ikke for ingenting, at foredrag om kost og træning er så populære. For motion kan gøre underværker for ældres fysik. Nogle ældre fik ikke de gode motionsvaner i deres yngre dage, og andre er blevet udfordret af deres krop, mens alderen har sat sit indtog, og er derfor nødt til at justere deres motionsvaner.

Sundhedsstyrelsen har dokumenteret, at motion gavner ikke mindre end 31 fysiske såvel som psykiske lidelser. Og samtidig kan du begrænse eller udsætte de aldersrelaterede skavanker og bevare din muskel- og knoglestyrke ved at dyrke motion. Så det er bare med at komme i gang.

På foredraget får du relevant baggrundsviden om, hvorfor motion er så gavnligt for os samt konkret information om, hvordan du kan komme i gang.

Slut fred med din medicin

For mange ældre er medicin en nødvendig følgesvend. Og selv om alle selvfølgelig ville foretrække ikke at tage medicin, kæmper mange mennesker en unødig kamp for et liv uden medicin. Og betaler en meget høj pris.

For når lægen udskriver medicin, er der selvfølgelig og desværre en grund. Den grund forsvinder ikke af, at du lader medicinen ligge. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke tager mere medicin end nødvendigt, bevarer din sunde skeptisk og bliver ved med at stille spørgsmål.

Foredraget Slut fred med din medicin har lært ikke mindre end 4.000 danskere at læse den vigtige indlægsseddel grundigt, så de kan have en oplyst og velforberedt samtale med lægen og finde den bedste løsning. Siden 2012 har jeg holdt foredraget +100 gange, så hvis I vil booke et foredrag, hvor alt er testet igennem, er det her foredraget at gå efter.

Hvad koster et foredrag?

Foredrag i Jylland og på Fyn: 6.500 kroner

Foredrag på Sjælland: 8.000 kroner

Alle priser er ekskl. moms og inkl. alle transportudgifter.

Foredragene varer som udgangspunkt 2 timer inkl. en pause.

Book foredrag

Skriv ønsket dato for booking + klokkeslæt. Har du flere muligheder, er du velkommen til at skrive dem alle. Så vender jeg tilbage, når jeg har tjekket min kalender.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 30 29 60 19 eller sende en mail hvis du har spørgsmål.

10 + 6 =

Kåre Sundmark  |  Husoddebakken 44  |  8700 Horsens  |  k@sundmark.dk +45 30 29 60 19  |  Privatlivspolitik