SLUT FRED MED DIN MEDICIN

Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle

Dette er foredraget for dig, som tit har spurgt dig selv:

  • – Hvorfor udskriver min læge medicin med så mange bivirkninger – han/hun må da have dårlig samvittighed?
  • Hvorfor er indlægssedlen så lang?
  • Hvor kommer medicinen egentlig fra, og hvorfor er den så dyr?
  • Hvad er en bivirkning, og hvorfor står der altid så mange?
  • Hvad er kopi-medicin?
  • Hvorfor svarer min læge undvigende, når jeg fortæller, at jeg tager et naturlægemiddel – det må da være bedre og med færre bivirkninger?

o – Disse og mange andre spørgsmål bliver besvaret i dette ”beroligende”, men langt fra søvndyssende foredrag, som får brikkerne til at falde på plads. Bare rolig, der forekommer ingen uforståelig læge-latin eller kemiske formler.

o – Det er svært at færdes i junglen af motionsfanatikere, livsstilseksperter og kostnørder, som ofte vildleder mere, end de vejleder. Tit ignoreres den kendsgerning, at vi en gang imellem er nødt til at indtage et lægemiddel, og så står du forvirret tilbage med dårlig samvittighed og prøver måske noget alternativt. “Det må da trods alt være bedre og sundere – eller hvad?”

o – I foredraget vil du få redskaber og indsigt, som giver dig mulighed for bedre at kunne tage ansvar – og måske endda også bedre forstå din læge. 😉

o – Et foredrag for dig, der “helst ikke tager medicin”.

Vi har i Kræftens Bekæmpelse haft fornøjelsen af at høre foredraget ”Slut fred med din medicin” med Kåre Sundmark. Han har en god og meget humoristisk måde at formidle sit budskab på.
Selv om nogle vidste en del i forvejen, var der meget ny viden at hente.
Vi fik en faglig og kompetent gennemgang af blandt andet indlægssedlens mange punkter.
Hele foredraget vidner om Kåres store indsigt og viden på området. Tiden fløj af sted i hans selskab.
Der var en god spørgelyst efterfølgende. Det er jo gode tegn.
Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord Lokalforening

“På alle deltageres og egne vegne vil vi i arbejdsgruppen sige mange
tak for dit spændende og oplysende foredrag ( Slut fred med din medicin ). Det var humoristisk med en snert af alvor.
Du har en dejlig tilgang til emnet medicin, og der var fuld tilfredshed over hele linien.
Det var godt for humøret, så vi siger tusind tak for det.
Glad hilsen
Højskoledage på Nordfyn”

“I FOF-Sønderborg har vi i haft besøg af Kåre Sundmark omkring foredraget ”Slut fred med din medicin – om alt det, din læge ikke havde tid til at fortælle”.
Det var et rigtig spændende emne, som Kåre havde taget op, et emne der berører mange mennesker og noget, som de færreste går i dybden med. Vi fik en faglig og kompetent indsigt i den medicinske verden samt nye og nyttige informationer at gå hjem med. Vi har været meget glade for at have Kåre på besøg, han er en fantastisk formidler med en formidabel indsigt og viden samt en god portion jysk humor. Tiden fløj af sted i hans selskab.” 
De allerbedste hilsner
FOF Sønderborg

“Kåre havde tilpasset sit foredrag (Slut fred med din medicin ) den tid, vores program tillod. Jeg har ikke hørt hans foredrag før. Det var et rigtig godt foredrag, som både professionelt og fornøjeligt belyste de mange spørgsmål, man som patient kan have til sin medicin og ikke mindst indlægssedlen. Kåre er en dygtig formidler af et, vil nogen måske mene, noget tørt stof. Der var en god spørgelyst efterfølgende. Det er gode tegn. Udover Kåres rigtig informative foredrag, er han et uhyre venligt og behageligt menneske, som jeg har været meget glad for at møde, og bliver der en mulighed, vil jeg gerne bruge ham igen.
Alice, Lungeforeningen på Frederiksberg”

foredrag-slut-fred-med-din-krop