Referencer

Udtalelser fra kunderne om foredraget:

Slut fred med din medicin

På alle deltageres og egne vegne, vil vi i arbejdsgruppen sige mange tak for dit spændende og oplysende foredrag (Slut fred med din medicin). Det var humoristisk med en snert af alvor.
Du har en dejlig tilgang til emnet medicin, og der var fuld tilfredshed over hele linjen.
Det var godt for humøret, så vi siger tusind tak for det.

Ulla Marvø

Højskoledage på Nordfyn

I FOF-Sønderborg har vi i haft besøg af Kåre Sundmark omkring foredraget ”Slut fred med din medicin – om alt det, din læge ikke havde tid til at fortælle”.
Det var et rigtig spændende emne, som Kåre havde taget op, et emne der berører mange mennesker og noget som de færreste går i dybden med. Vi fik en faglig og kompetent indsigt i den medicinske verden samt nye og nyttige informationer at gå hjem med. Vi har været meget glade for at have Kåre på besøg, han er en fantastisk formidler med en formidabel indsigt og viden samt en god portion jysk humor. Tiden fløj af sted i hans selskab.

FOF Sønderborg

Kåre Sundmark havde tilpasset sit foredrag den tid, vores program tillod. Jeg har ikke hørt hans foredrag før. Det var et rigtig godt foredrag, som både professionelt og fornøjeligt belyste de mange spørgsmål man som patient kan have til sin medicin og ikke mindst indlægssedlen. Kåre er en dygtig formidler af et – vil nogen måske mene – noget tørt stof. Der var en god spørgelyst efterfølgende. Det er gode tegn. Udover Kåres rigtig informative foredrag, er han et uhyre venligt og behageligt menneske, som jeg har været meget glad for at møde, og bliver der en mulighed, vil jeg gerne bruge ham igen.

Alice Munk

Lungeforeningen på Frederiksberg

Vi var meget tilfredse med foredraget Slut fred med din medicin.
Vi havde en på alle måder vellykket aften. Kåre Sundmark er en god formidler. Han tog sig god tid til at deltage og var meget inspirerende at høre på.

Esther Grau Andersen

DBO, Aarhus. Dansk Brystkræft Organisation

Vi har i Himmerland Golf Klub med stor fornøjelse lagt øjne og ører til Kåre Sundmarks foredrag ’Slut fred med din medicin’. Kåre formår på underholdende vis såvel verbalt som visuelt at sætte gang i tankerne omkring liv, velvære og hvad vi selv kan gøre for at rykke på nogle ting i vores dagligdag til gavn for krop og sjæl. Tankevækkende ’wake up calls’ uden løftede pegefingre – helt klart anbefalelsesværdigt!

Maria Fjelstrup Kallesø

Klubsekretær i Himmerland Golf Klub

Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord Lokalforening har haft fornøjelsen af at høre foredraget ”Slut fred med din medicin” med Kåre Sundmark.
Han har en god og meget humoristisk måde at formidle sit budskab på. Selv om nogle vidste en del i forvejen, var der meget ny viden at hente.
Vi fik en faglig og kompetent gennemgang af blandt andet indlægssedlens mange punkter. Hele foredraget vidner om Kåres store indsigt og viden på området. Tiden fløj af sted i hans selskab.
Der var en god spørgelyst efterfølgende. Det er jo gode tegn.

Annette Kjær

Kræftens Bekæmpelse, Lokalforening Mariagerfjord

Udtalelser fra kunderne om foredraget:

Bevar din krops funktion – hele livet

Vi morede os.
Et muntert og inspirerende foredrag (Bevar din krops funktion – hele livet, Red), hvor 80 deltagere kom lyttede og grinede. Der var en rød tråd undervejs i hele foredraget. Det vigtigste budskab med foredraget er, at du skal bruge din krop aktivt, fordi du kan. Kåre Sundmark formidlede dette med sjove billeder og gode forståelige metaforer.

Eva Astrup

Sundhed & Træning, Ringsted Kommune

Tak for et veloplagt foredrag: ”Bevar din krops funktioner – hele livet”. Et muntert og meget inspirerende foredrag i Arden. Du fik lige løftet os efter frokost, og det var herligt med de gode slogans, som er nemme at huske: at gøre noget fordi man kan, og at huske at være taknemmelig for det man stadig kan – meget opmuntrende!

Lene Lundsgaard

Ældre Sagen, Mariagerfjord

Vi har i Himmerland Golf Klub med stor fornøjelse lagt øjne og ører til Kåre Sundmarks foredrag ’Bevar din krops funktion – hele livet`. Kåre formår på underholdende vis såvel verbalt som visuelt at sætte gang i tankerne omkring liv, velvære og hvad vi selv kan gøre for at rykke på nogle ting i vores dagligdag til gavn for krop og sjæl. Tankevækkende ’wake up calls’ uden løftede pegefingre – helt klart anbefalelsesværdigt!

Maria Fjelstrup Kallesø

Klubsekretær i Himmerland Golf Klub

Kåre Sundmark  |  Husoddebakken 44  |  8700 Horsens  |  k@sundmark.dk +45 30 29 60 19  |  Privatlivspolitik